Λεπτομέρειες προϊόντος

SKU: prod-222
Οργονίτης καθαρισμού χώρου

 Ενεργειακό διακοσμητικό καθαρισμού χώρου- Οργονίτης ,  

 
 Σύσταση. Κύσταλλοι χαλαζία, ροδοπέταλα, ηφαιστιακή άμμος και καθαρός χημικά χαλκός, ενισχυμένο με χάλκινη σπείρα, σε βάση, χειροποίητο.
 
 Ιδιότητες. Οι Οργονίτες ή Αιθερικοί μετατροπείς, είναι χειροποίητες δημιουργίες που απορροφούν την αρνητική ενέργεια , την μετατρέπουν σε θετική και την εκπέμπουν συνεχώς στο χώρο που τοποθετούνται.Οι κατασκευές είναι βασισμένες πάνω στη αποδεδειγμένη θεωρία του δρ. Βίλχεμ Ράιτ, τις δεκαετίες 1930-1940, περί Αιθερικής Ενέργειας (Οργόνη). Οι ιδιότητες των Οργονιτών αποδείχτηκαν επιστημονικά μετά το 1960 και το 2000, μετά από μελέτες σχεδιάστηκαν τα πρωτα κοσμήματα-αντικείμενα, μικρογραφίες της κατασκευής του δρ.Ράιχ, με σκοπό την θωράκιση της αύρας, το ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών μας κέντρων(τσάκρα), την εξισορρόπιση των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, συμβάλλοντας στις ενεργειακές θεραπείες, εμπνέοντας ευχάριστη συμπεριφορά και καλή διάθεση σε συνάρτηση με την πρόθεση και την ενέργεια του δημιουργού τους. Τα θετικά αποτελέσματα γίνονται άμεσα αντιληπτά.
 
 Λειτουργία. Η ρητίνη στον Οργονίτη συρρικνώνεται κατά την διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους χαλαζία μέσα στην κατασκευή, παράγωντας έτσι το γνωστό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο μέσα στον κρύσταλλο. Αυτο εχει σαν επακόλουθο τα άκρα του κρυστάλου να αποκούν πολικότητα, στην οποία οφείλεται το οτι ο Οργονίτης λειτουργεί σάν μετατροπέας ενέργειας. Η χάλκινη σπείρα ολοκληρώνει την κατασκευή.
 
 Σχεδιασμένα από την εικαστικό Μαρία Χατζηγιακουμή, αποκλειστικα για το di MaRe arte studio